Groepenkast uitbreiden in Arnhem

Groepenkast uitbreiden in Arnhem met onze hulp

Een groepenkast uitbreiden in Arnhem kan om verschillende redenen noodzakelijk geworden zijn. U kunt bijvoorbeeld denken aan een ver- of aanbouw bij uw woning. In de aangebouwde ruimte wilt u elektriciteit kunnen gebruiken, zonder dat dit groepen in de meterkast overbelast. Een overbelasting van groepen resulteert namelijk in een stroomstoring. In zo’n geval heeft het vervangen van de uit de meterkast gesprongen stop geen effect. Het uitbreiden van de meterkast voorkomt een dergelijke situatie. Wilt u een groepenkast uitbreiden in Arnhem of de omgeving hiervan? Kies in dat geval voor de hulp van onze elektriciens. Een groepenkast uitbreiden is geen eenvoudige klus, waardoor de hulp van professionals gewenst kan zijn

Mogelijkheden bij een groepenkast uitbreiden

Vaak gaan de mogelijkheden van een groepenkast uitbreiden verder dan het toevoegen van een losse groep. Denk bijvoorbeeld ook aan de mogelijkheid om een 3-fase-aansluiting te laten plaatsen. Een 3-fase-aansluiting is het vervolg op een 1-fase-aansluiting, die in alle groepenkasten gebruikt wordt. Met een 1-fase-aansluiting is het mogelijk om de alledaagse elektrische apparaten in huis te gebruiken. Het gebruik van grootstroomverbruikers is met deze aansluiting echter niet mogelijk. U heeft voor grootstroomverbruikers namelijk krachtstroom nodig. Dit wordt ook veel binnen bedrijfspanden gebruikt.

Bij grootstroomverbruikers kunt u onder meer denken aan een elektrisch kooktoestel. Steeds meer gemeentes willen af van het gebruik van gas. Een elektrisch kooktoestel draagt hieraan bij, doordat u geen gasfornuis meer nodig heeft. Wij helpen u bij het plaatsen van deze 3-fase-aansluiting voor het gebruik van grootstroomverbruikers in huis.

groepenkast uitbreidenVervangen van de groepenkast in huis

Een groepenkast uitbreiden is niet altijd de beste keuze. U kunt er bijvoorbeeld ook voor kiezen om een groepenkast volledig te laten vervangen. Bij veranderingen aan de groepenkast moet deze voldoen aan de laatste richtlijnen voor groepenkasten. Dit kan betekenen dat er veel moet worden aangepast. Iets wat lang niet altijd rendabel is! Mocht er veel moeten worden aangepast, dan kan het vervangen van de groepenkast voordeliger zijn.  Ook voor het vervangen van groepenkasten kunt u op de hulp van onze elektriciens rekenen. Wij kunnen u voor het uitbreiden van de groepenkast adviseren over de mogelijkheden die u heeft.

Waarom zijn wij uw vakman:

  • 20+ jaar ervaring
  • 24/7 bereikbaar
  • Erkende installateurs
  • Ook in geval van spoed