Groepenkast vervangen in Arnhem

Uw groepenkast vervangen in Arnhem? Bel ons!

Wist u dat uw groepenkast aan de laatste richtlijnen moet voldoen, als u deze aanpast? Het aanpassen van een groepenkast wordt noodzakelijk als u een extra ruimte aan uw woning bouwt. U wilt immers ook in dit nieuwe deel van uw huis elektriciteit kunnen gebruiken. Het is niet altijd rendabel om de groepenkast aan te passen naar de laatste richtlijnen. Soms doet u er verstandiger aan om uw groepenkast te vervangen. Een groepenkast vervangen in Arnhem is geen eenvoudige klus! Onze elektriciens staan voor u klaar om u hierbij te helpen.

Een groepenkast vervangen kan ook interessant zijn als u verzekerd wilt zijn van een veilige woning. Wist u bijvoorbeeld dat een kortsluiting in huis voor brand kan zorgen? Door de groepenkast regelmatig te laten onderhouden of te vervangen, maakt u de kans hierop minimaal. Wij helpen u hier graag bij!

Groepenkast vervangen in ArnhemEen groepenkast vervangen in uw woning

Uw groepenkast vervangen is zoals reeds beschreven geen eenvoudige klus. Eerst zal uw huidige groepenkast op een veilige manier losgehaald moeten worden. Vervolgens is het belangrijk om een plan op te stellen voor het plaatsen van een nieuwe groepenkast. Hoeveel groepen wilt u in deze groepenkast integreren? Welke ruimtes moeten hun eigen groepenkast krijgen? Wilt u een 1-fase-aansluiting gebruiken, of heeft u ook een 3-fase-aansluiting nodig? Een 3-fase-aansluiting is noodzakelijk als u ook krachtstroom in huis wilt kunnen gebruiken. Krachtstroom heeft u nodig voor het gebruik van een elektrisch kooktoestel en soortgelijke grootstroomverbruikers.

Onderhoud aan uw groepenkast uitvoeren

Niet alleen kan onze elektricien hulp bieden bij een groepenkast vervangen. Ook voor het uitbreiden of onderhouden van een groepenkast kunt u op onze hulp rekenen. Het onderhouden en uitbreiden van uw groepenkast voorkomt dat deze overbelast raakt. Bij een aanbouw van uw woning is het sterk aan te raden om u hierover te laten adviseren. Een overbelasting kan de groepenkast kan namelijk in een stroomstoring resulteren. Iets wat u voorkomt door de groepenkast vooraf uit te breiden. Met regelmatig onderhoud aan de groepenkast gaat u daarbij kortsluitingen tegen. Het is raadzaam om zeker eens per 2-3 jaar onderhoud uit te laten voeren.

Waarom zijn wij uw vakman:

  • 20+ jaar ervaring
  • 24/7 bereikbaar
  • Erkende installateurs
  • Ook in geval van spoed