Storingsdienst in Arnhem

Al meer dan 20 jaar is elektricien Houtman werkzaam in de elektrotechniek. Hierdoor kunt u van ons verwachten dat wij kwaliteit leveren. Bij ons staan service en klanttevredenheid dan ook hoog in het vaandel. Wij zijn pas tevreden als onze klant dat ook is. Dit proberen wij te doen met onze kwaliteit en vakmanschap. U kunt bij ons terecht voor veel verschillende werkzaamheden. U kunt denken aan het verhelpen van storingen, plaatsen van keukeninstallaties en groepenkasten vervangen. Staat uw dienst hier niet tussen? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen en dan kijken we samen naar wat wij voor u kunnen betekenen.

Wij zijn een erkende installateur voor elektriciteit

Als u voor elektricien Houtman kiest, dan kunt u kwaliteit verwachten. Wij zijn namelijk een erkende Sterkin installateur voor elektriciteit. Wij houden ons dan ook aan alle normen en eisen op het gebied van gereedschappen en meetapparatuur. Sterkin controleert ons namelijk op deze aspecten. Verder worden er opleidingseisen aan onze elektriciens gesteld en worden ze gecontroleerd op hun kennis en werkzaamheden. Omdat wij een erkende installateur zijn hebben wij zegelrecht. Dit houdt in dat wij nog meer verschillende werkzaamheden mogen verrichten. Wij mogen namelijk als een van de weinige uw groepenkasten en hoofdverzekering vervangen. Veel installatiebedrijven mogen dit helemaal niet omdat ze geen zegelrecht hebben.

Spoedservice elektricien Houtman

Heeft u nu thuis last van een spoedsituatie zoals kortsluiting dan kunt u ons 24/7 bereiken. De nood van de situatie laten wij aan u over. Sommige werkzaamheden hebben namelijk geen spoed en kunnen een dag wachten. Maar in sommige gevallen is lang wachten gevaarlijk en dan moet u ons zo snel mogelijk inschakelen. Wilt u dus dat onze elektricien werkzaamheden bij u komt verrichten of heeft u een specifieke vraag? Dan kunt u ons altijd bereiken en wij helpen u verder om uw probleem op te lossen.

Waarom zijn wij uw vakman:

  • 20+ jaar ervaring
  • 24/7 bereikbaar
  • Erkende installateurs
  • Ook in geval van spoed