Groepenkast in Arnhem

Groepenkast in Arnhem

De groepenkast is een essentieel onderdeel van uw woning, het vormt in feite het hart van uw elektriciteitsnetwerk in huis. Het is om die reden belangrijk om uw groepenkast goed te laten onderhouden door een erkende elektricien en u daarnaast te laten adviseren over de mogelijkheden als u bijvoorbeeld bezig gaat met een ver- of aanbouw aan uw woning. Wilt u bijvoorbeeld een sauna bij uw woning aanbouwen? Bent u van plan een nieuwe keuken te nemen met een elektrische kookplaat? In beide gevallen is het sterk aan te bevelen om uw groepenkast in Arnhem uit te breiden met een extra groep, zodat u overbelasting van het elektriciteitsnetwerk in uw woning voorkomt. Door een extra groep aan te brengen wordt de gevraagde energie verdeelt over meerdere groepen, waardoor niet een van de groepen een te grote druk krijgt. Laat u hier eens over adviseren door een van onze gespecialiseerde elektriciens!

Stroomstoring in uw groepenkast in Arnhem

Heeft u geregeld last van een stroomstoring in uw groepenkast en heeft het daarbij geen zin om uw stoppen zelf te vervangen? Ook in dat geval kunt u last hebben van overbelasting in een van uw groepen. Voor dergelijke problemen in een groepenkast in Arnhem, komen onze elektriciens graag bij u langs om de bron van het probleem te achterhalen en deze direct te verhelpen. Zo heeft u dezelfde dag nog stroom, zonder dat deze om de haverklap uitvalt.

Overbelasting is een vaak gehoord probleem, doordat steeds meer mensen, steeds meer apparaten tegelijkertijd aan hebben staan.

Waarom zijn wij uw vakman:

  • 20+ jaar ervaring
  • 24/7 bereikbaar
  • Erkende installateurs
  • Ook in geval van spoed