Kortsluiting in Arnhem?

Kortsluiting in Arnhem?

Een kortsluiting in huis kan gevaarlijke situaties veroorzaken. Wist u bijvoorbeeld dat een kortsluiting een brand kan veroorzaken? Daarbij zult u in het geval van een kortsluiting altijd met een stroomstoring te maken krijgen. Bij een kortsluiting komt een dermate grote hoeveelheid stroom vrij, dat de stop uit de meterkast springt. Dit veroorzaakt een stroomstoring die niet kan worden verholpen door de stop te vervangen. Kort na het vervangen van de stop zult u namelijk met een nieuwe stroomstoring te maken krijgen. Een kortsluiting in Arnhem kunt u door onze elektriciens laten verhelpen. Zo wordt de kans op gevaarlijke situaties binnen uw woning minimaal.

Tip: om de kans op een kortsluiting in Arnhem zo klein mogelijk te maken, is het verstandig om uw elektra regelmatig te laten onderhouden. Onze elektriciens kunnen u hierbij helpen.

Het ontstaan van een kortsluiting in Arnhem

Een kortsluiting kan het gevolg zijn van verschillende oorzaken. Denk bijvoorbeeld aan twee elektriciteitskabels die met elkaar versmelten. Het versmelten van kabels is het gevolg van warmte wat niet kan ontsnappen. Vaak betekent een dergelijke kortsluiting dat de kabels niet op de juiste wijze aangelegd zijn. Ook kunnen de kabels tijdens de aanleg hiervan beschadigd zijn geraakt. Denk aan kabels die bijvoorbeeld op kleine uitstekende puntjes beton gelegd zijn. Op het moment dat de binnenzijde van de ene kabel de binnenzijde van een andere kabel raakt, veroorzaakt dit in een kortsluiting. Zoals reeds beschreven werd, leidt dit tot een stroomstoring in huis. De meterkast kan de grote hoeveelheid stroom namelijk niet aan.

kortsluiting in Arnhem Hulp bij het oplossen van kortsluitingen

Voor het verhelpen van een kortsluiting in Arnhem kunt u onze spoedelektricien inschakelen. Onze spoedelektricien staat 24 uur per dag en 7 dagen per week voor u klaar om hulp te bieden. De spoedelektricien spoort de bron van de kortsluiting op en zorgt direct voor een oplossing. Vaak is de oplossing van een kortsluiting in Arnhem het vervangen van elektriciteitskabels. Ook kan een kortsluiting in Arnhem veroorzaakt zijn door kapotte elektrische apparaten. Denk aan een oude waterkoker of een oud koffiezetapparaat. Het kan verstandig zijn om dergelijke apparaten na verloop van tijd te vervangen.

Waarom zijn wij uw vakman:

  • Jarenlange ervaring
  • 24/7 bereikbaar
  • Erkende installateurs
  • Ook in geval van spoed